Şans Oyunları Çekiliş Günleri – Şans Oyunları Günleri Sorgulama

Milli Piyango’nun çekiliş takvimi olarak adlandırdığı şans oyunlarının bazı günleri olduğunu ve bu günlerde sonuçlara ulaşıldığı görülecektir. Şans oyunları çekiliş günleri oyunların saatlerini ve sonucun ortaya çıkması için çekileceği günü söyler. Sizin için tüm milli piyango şans oyunlarının oynatıldığı saat ve gün takvimini ilettik. Burada dilediğiniz gibi katılmayı düşündüğünüz oyunun en son katılım saati ve gününü görebileceksiniz.

#
Casino Siteleri
Üyelik Bonusu
Puan
Siteye Git
1
3365 TL %100
5.0⭐
2
9999 TL %100
4.9⭐
3
5000 TL %100
4.8⭐
4
3000 TL %100
4.7⭐
5
3400 TL %200
4.5⭐
6
1000 TL %100 Nakit
4.3⭐
7
1500 TL %100
4.3⭐

Şans Oyunları Çekiliş Günleri

  • Pazartesi: Sayısal Loto 21:30, On Numara 20:00
  • Salı: Süper Loto 21:30, Milli Piyango Çekilişi 17:30 (Özel Çekiliş)
  • Çarşamba: Sayısal loto 21:30, Şans topu 20:00
  • Perşembe: Süper loto 21:30
  • Cuma: On Numara 20:00
  • Cumartesi: Sayısal loto 21:30
  • Pazar: Süper loto 21:30, Şans Topu 20:00

Türkiye’de şans oyunlarının resmi sağlayıcısı olan milli piyango her farklı oyun için belirli günlerde oynatılmasını uygun görmektedir. Hafta boyu bu oyunları sevenler çeşitli türlerle vakit geçirebilirler. Özellikle ikramiye bedellerinde artışlar içinde farklı günlere bölünmesi uygun görülmektedir. Dağıtılan paranın fazla olmasını sağlayan da bir avantaj noktası vardır. Şans oyunları çekiliş günleri aşağıdaki gibi her periyodik hafta içinde oynatılıyor.

Sans Oyunlari Cekilis Gunleri Hakkinda
Sans Oyunlari Cekilis Gunleri Hakkinda

Yukarıda gördüğünüz üzere oyunlar farklı günlerde yine kendi saatlerinde sürekli olarak oynatılmaya devam ediyorlar. Özellikle şans oyunu oynayanlar hafta içinde birçok oyunda vakit geçirme şansı elde edebilirler. Devamlı olarak oyunlar her hafta aynı takvim günlerine göre oynatılmaktadır. Bu günlerde olasılık dışı bir şey olmadıkça saatin ve günün değişme ihtimali yoktur.

Siteye Kaydol

Şans Oyunları Çekiliş Sonuçları

Yukarıda oyunların çekilişlerinin yapıldığı saatler ve günler var. EM destekli şans oyunları çekiliş sonuçları çıktığında bir saat içinde milli piyango sistemine yüklenmektedir. Bilet sorgulama ve sonucu görme için bir bayiye gitmenize gerek yoktur. Telefonunuzdan bile seri numarası üzerinden biletinizin sonucunu görebilme şansını vermektedir. Ayrıca sonuçları gazete okuyanlar popüler bütün gazetelerin ekinde bulabilmektedir. Bazı kullanıcılar böyle bakmayı daha heyecanlı bulduğundan sonraki günde gazeteden de öğrenebilecektir. Ama çoğunlukla milli piyango resmî sitesinden sonuçların sorgulandığını ve bu alanın kullanıldığını belirtelim. Daha hızlı kupon sonucu öğrenme içinde ideal olacaktır.

Şans Oyunları Çekiliş Programı

Milli Piyango her oyunun belirli saatleri olduğunu ve çeşitli günlerde birden fazla oynatıldığını bize revaç gören oyunlarda göstermektedir. Yasal şans oyunlarının daha çok hafta sonu oynandığı düşünülürse oyunlar arasında program da hafta başında iletilmektedir. Gazete eklerinde şans oyunları programı sunulurken, aynı listeye online ortamda da ulaşabilme şansınız var.

Siteye Kaydol

Şans oyunları çekiliş programı online alan tercihi için milli piyango resmî sitesine gidilmelidir. Ya da tercihen gazete okuyanlar birçok gazetede şans oyunları ekini bulabilirler. Yerel gazetelerde olmadığından popüler büyük gazetelerin tercih edilmesini önermekteyiz. Ama artık teknoloji geliştiğinden bu tarz program ihtiyaçlarını internetten resmi site üzerinden alabilmektesiniz. Programda yazan saatler ve günler asla değişmediğinden bir sonraki hafta farklı olmayacaktır.